Önbizalom növelés

Önbizalom visszaállítása

A sikeres párkapcsolat alapja

Az önbizalom és magabiztosság

Hatással vannak célkitűzéseinkre, döntéseinkre és még a cselekedeteink eredményességére is!
Ha valakinek természetétől vagy neveltetésétől fogva sok van ezekből, akkor az illető erősnek, határozottnak és bátornak érzi magát, vagyis ezek elűzik a kétséget, kishitűséget és a félelmeket.
A magabiztosság biztonság önmagunkban, tehát biztonság érzetet ad. Ki ne vágyna ezekre az érzésekre?! Miért nem az bízik magában, akinek van is alapja hozzá, és az nem bízik, akinek nincs semmi mögötte? Ha megtalálod az önmagadhoz vezető utat, a bizalom érzését, akkor felismered, hogy nem a képességeidben kell/lehet csak bíznod. Érezz rá, hogy mit kell tenned, kivel kell beszélgetned, mit kell mondanod és mindig siker fogja követni a tetteidet!

Önmagunkban bízni

Amit el kell érned az életben, azt el fogod érni, de nem az elméd által okosan kitalált úton-módon, hanem úgy, ahogyan annak lennie kell! Kövesd a megérzésedet és a belső hangod mindig sikerre vezet. Később aztán ebben tudsz bízni, önmagadban és a belső hangodban! Bízz a sorsodban, hogy az jó felé visz, és amit hoz, az mindig hasznos lesz számodra, még ha akkor éppen nem is kellemes!
Bízz a belső vezetésben és ha végre ráhagyatkozol, akkor a legjobban bíztál meg: Önmagadban!