Karrierépítés nőknek

Kisugárzás és vonzerő

A belső hatalom csak rajtad múlik!

Az ellenállhatatlan nő

Ha azt akarod, hogy szexuálisan is vonzódjon hozzád, akkor a belső nemi-szexuális kisugárzásodat kell növelned és akkor tényleg ellenállhatatlan leszel számára! Ha jobban megismered a saját nemiségedet, az arról alkotott énképedet, önértékelésedet, akkor azt is fogod tudni, hogy hol kell javítani az alapokon, hogy a kisugárzásod valóban vonzó legyen. Megismered a hibáidat, félelmeidet, hiányaidat, kishitűségedet és ezekből a jelekből következtetve megtalálod a lehetőséget az önfejlesztésre, változásra.
Ebben a kommunikációban számos információt elárul gazdájáról a kisugárzása, de ugyanígy Ő is mindenfélét megtud a környezetéről! De nem is kell ezeket a jeleket tudatosan érzékelni, mert az érzékelés megtörténik akkor is, amikor azt észre sem vesszük, még ha nem is tudunk róla! Tehát lehetsz bármilyen csinos, szép, okos, erős, megnyerő – ezekkel csak a másik felszíni gondolatait, az emberi értékeidről kialakuló benyomását tudod befolyásolni.

Nő egy férfi helyett is férfi!

Ugye Te is vágysz arra, hogy egy társaságban megjelenve a puszta kisugárzásodra felfigyeljenek és vonzerőd ellenállhatatlanul odavonzza a tekinteteket!? Ez a belső hatalom csak rajtad múlik!

Miért rendelkeznek egyesek ellenállhatatlan kisugárzással? Biztosan Te is találkoztál már olyan Nővel, aki megjelenésétől / szépségétől függetlenül hatalmas vonzerővel rendelkezett és egytől-egyig magára vonta környezete érdeklődését! Vajon hogyan csinálta? Lehet ezt egyáltalán csinálni? Elérheted ezt Te is? A belső kisugárzásunkat a környezetünk folyamatosan érzékeli és arra válasz üzeneteket, energiákat küld. Bár az emberek többsége nem is tud erről a belső kommunikációról, mégis a belső énje “beszélget” az energiain keresztül más lényekkel, a környezetével.