Csapatunk

Zsófia

lelki tréner

Meg kell találunk a belső hitünket! Én hiszek a saját kialakított hitrendszeremben, segítőimben, önmagamban. Az évek alatt életem részévé vált az emberek segítése. Amiben segíteni tudok, párkapcsolati problémák feltárása, megoldása, gyász okozta krízishelyzetek megértése, feldolgozása vagy csak az életünk összefüggéseinek értelmezése, keresése, felismerése.

Andrea

lélekbúvár

A lehetőség ott van Benned is, ez nem változik attól, hogy nem hiszel benne, vagy attól, hogy már sok negatív dolgot tapasztaltál az életben! A harcot mindenkinek meg kell vívnia! Én is megvívom a saját harcomat, mint bárki más minden nap, de nem mindegy, hogy felkészülten teszem ezt, vagy vértezet nélkül. Töretlen hittel és erővel ruházunk fel, ha kéred, ami szükséges a Te harcodhoz, ha elfogadod.

Gábor

lelki tréner

Nehéz döntések egyike, hogy rábízzuk magunkat egy másik ember tanácsaira, segítségére, ezáltal beavatva titkainkba és bizalmat szavazva neki.

Rálépni a kijelölt útra , bizonytalanul, félve, merész dolog, de nem kell egyedül megtenned!
Születésem óta elhivatottságot érzek magamban arra, hogy segítsek. Te döntesz, hogy elfogadod-e!

  • A látásod kitisztul, amint a szívedbe tekintesz. Aki kifelé néz, álmodik. Aki befelé néz, fölébred.

  • Egy bizonyos kor után mindenki elszenvedi a maga sebeit, meggörnyed a saját terhei alatt, kínlódik élete nehézségei miatt. Mindez megtöri az embereket. Senki sem maradhat sértetlen… Az ember jellemét a lelki sebei és forradásai határozzák meg. Néha a szenvedés gazdagítja a lelket, néha épp ellenkezőleg, összetöri.

  • Ha majd belefáradsz abba, hogy az legyél, aki nem vagy,
    akkor majd végre élvezheted az életet.
    Idővel rájössz, hogy ez nemcsak örömet szerez,
    hanem valami sokkal mélyebbet ad: értelmet az életednek.

  • Védd meg magad, hogy senki se gázolhasson le, senki se léphessen át vagy uralkodhasson rajtad. Mondd azt: Várjunk csak egy percet! Én mindent megérek, drága.