Aggodalom, félelem megöli a lelket! A problémákat kezelni kell!

feb 4

Aggodalom, félelem megöli a lelket! A problémákat kezelni kell!

Az életben nincs olyan ember akinek ne lenne valamilyen fokú problémája vagy gondja!

Ha van családod és pénzed, akkor is vannak problémáid, ha pedig valami nincs, hiányzik, az is problémát szül!

Tehát nincs probléma mentes élet! Ezzel együtt kell élnünk, a tudattal, hogy sosem dőlhetünk hátra, mint aki jól végezte dolgát, hanem ezt a mókuskereket csinálni kell! Viszont nem mindegy, hogyan?

Ne féljünk szembenézni a saját sorsunkkal, döntésünkkel, mert ha menekülünk akkor csak fokozódik a félelem, gyötör minket, míg beleőrülünk!

Harcoljunk az álmainkért és Önmagunkért!

Persze vannak olyan helyzetek az életben amikor alázattal kell fejet hajtanunk más nagyobb erő előtt, vagy épp a munkánkban kell elviselnünk azt amit nem szeretnénk, de ennek is megvan az előnye , hátránya.

Kell némi alázat magunkkal szemben is, különben nem tudnánk alkalmazkodni a körülöttünk élőkhöz! Bizonyos mértékben érezenünk kell, félelmet, haragot, szeretetet, aggódást, féltékenységet, irigységet is, hiszen ez éltet minket, ha rosszat teszünk és utána bocsánatot kérünk, vagy épp jót teszünk és megbocsátunk, ekkor látjuk a különbséget jó és rossz között! a Mérleget kell egyensúlyban tartanunk, különben nem élnénk, ha egyfelé billen akkor nem szeretnek minket, vagy épp kihasználnak!

Az adott élethelyzetekhez kell alkalmazkodnunk és kihozni a legjobbat a helyzetből és Önmagunkból!